Tájékoztatónk tartalmazza a szerződéses feltételeket és a vásárlás menetét . Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat mielőtt rendelését leadná, mivel annak teljesítése az itt található szerződés alapján történik.

MEGRENDELÉS MENETE

A fenacosmetics.hu oldalon történő megrendelés az alábbi módon történik:

  1. Választott termék(ek) elhelyezése a kosárba
  2. Kosár megnyitása, ellenőrzése és szerkesztése
  3. Továbblépés a pénztár oldalra ahol a rendelés összegzése tekinthető meg
  4. Továbblépés a megrendelés befejezéséhez ahol fizetési mód választható, szállítási és számlázási cím megadható
  5. Sikeres megrendelés esetén email értesítést küldünk.
  6. A megrendelés státuszának változásáról email értesítést küldünk.

SZÁLLÍTÁS

Áruház neve: fenacosmetics.hu
Tulajdonos: Fenyődi Agnes Margarethe e.v.
Székhely: 5527 Bucsa Tanya 29/25

E-mail címünk: fena.wellness@hotmail.com
Szállítási körzet: 

Zóna 0: Magyarország
Zóna 1: SZLOVÁKIA, SZLOVÉNIA, AUSZTRIA, CSEHORSZÁG, ROMÁNIA, HORVÁTORSZÁG
Zóna 2: LENGYELORSZÁG, NÉMETORSZÁG, BELGIUM, HOLLANDIA, LUXEMBURG, BULGÁRIA, SVÁJC
Terméknél feltüntetett árak: Alanyi adómentes
Fizetés: előre utalással vagy utánvéttel

A házhoz szállítás teljes díja:

Zóna 0: 1990Ft, 30 000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes
Zóna 1: 4900Ft
Zóna 2: 5100Ft

Fizetési módok:

  • Közvetlen banki átutalás | Bankszámlaszám: 54000117-15180744 | Kedvezményezett: Fenyődi Agnes Margarethe e.v.

A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS TELJESÍTÉSE, SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

A megrendelés beérkezését a rendszer automatikusan, elektronikus levél útján visszaigazolja. Ha nem kap elektronikus levelet 1 órán belül, írja bele az előző rendeléséről a történteket. A visszajelzés még nem jelenti a megrendelés elfogadását. Abban az esetben, ha Ön olyan árut választott, mely nincs a beszállítónál raktáron, ebben az esetben telefonos egyeztetés során megrendelése módosulhat. A telefonbeszélgetés során egyeztetett rendelést, illetve a házhoz szállítás időpontját, az esetleges módosításokat, telefonszámot stb. munkatársunk e-mailben visszaigazolja. Ön és Cégünk közti szerződés ezzel a visszaigazolással jön létre. A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben az összes Ön által reklamált tételt visszaszállítjuk.

ÚJ HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI IDŐPONT

Amennyiben a terméket a szerződés, illetve a megbeszélés szerinti időpontban és helyen nem vették át, azaz a kiszállítás meghiúsul, a futár még egyszer megkísérel Önnel új átvételi időpontban megállapodni. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, nem választ új időpontot, vagy az új időpontban sem sikerül az árut átadnunk megrendelését tárgytalannak tekintjük.

AZ ONLINE VÁSÁRLÁSOKRA VONATKOZÓ LEGFONTOSABB JOGSZABÁLYOK

A szolgáltatóra vonatkozó adatokról és az elektronikus szerződéskötés lépéseivel kapcsolatban az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény tartalmaz rendelkezéseket, az elállási jog gyakorlásának részletes feltételeit a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet szabályozza. Természetesen az internetes vásárlásokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései.

A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

Az elektronikus visszaigazolás nem jelenti azt, hogy az eladó elfogadta a megrendelést és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt.

Az e-mailben küldött visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk eladóhoz való megérkezését igazolja.Ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.

A TERMÉKEK ÁRA ÉS TECHNIKAI LEÍRÁSA

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk! A webáruházban leadott rendelés a vásárlási szándékot jelzi, nem tekinthető ajánlatnak.

AZ ÁRUCIKKEK CSERÉJE

Ha a megrendelt árucikk hibás akkor azt díjmentesen kicseréljük, amennyiben a hibát a gyártó elismerte. Ha hibás termék esetén a cserét nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, ha a termék hibás, értesítse Ügyfélszolgálatunkat. A weboldalon lévő bemutató fotók színe nagy mértékben függ az azt megjelenítő eszköz színbeállításától, tehát az árucikkek színe, árnyalata eltérhet a megjelenítő eszközön láthatótól. Csak a sértetlenül visszaküldött terméket tudjuk kicserélni. Csere, illetve pénz visszafizetés esetén a termék visszapostázása a vevőt terheli.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A megrendelt termékek esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a fenacosmetics.hu Webáruház a termékért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a termékek bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.

A terméket a következő címre postázhatja vissza: Fenyődi Agnes Margarethe e.v. 5527 Bucsa Tanya 29/25

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A www.fenacosmetics.hu üzemeltetője tiszteletben tartja a weboldalunk látogatóinak adatait, amelyek a web-statisztika, regisztráció és hírlevélre jelentkezés útján a birtokába kerülnek. A birtokunkba került magántermészetű adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük. Az adatokat regisztrált látogatóinkkal történő kapcsolattartáshoz használjuk fel, valamint statisztikai összegzést készítünk, amelyet csak aggregált formában, személyes adatokhoz nem kapcsolhatóan használjuk fel kizárólag szolgáltatásaink fejlesztéséhez. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át semmilyen formában. Együttműködő kiszállító partnereink is a fenti feltételek szerint járnak el.

Minden Vásárlónak, aki regisztrálja magát az online áruházunkban, meg kell adnia nevét, postai címét (szállítási cím), e-mail címét és telefonszámát. Ezután a www.fenacosmetics.hu kéri vásárlóit, hogy válasszanak egy érvényes azonosítót és egy jelszót. A www.fenacosmetics.hu ezeket az információkat az írásbeli információ küldési és a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, a rendelés leadásához valamint probléma esetén a Vásárlóval való kapcsolatfelvételéhez használja. A rendelés leadásával a vásárló beleegyezik abba, hogy adatait a www.fenacosmetics.hu a rendelés teljesítése érdekében felhasználja, és a csomagküldő szolgálat felé továbbítsa.

Adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük:

az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint

az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, és

a 2001. évi CVIII. törvényt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

A fenti website-okról további website-okra mutató linkek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem vállalunk. Ön bármikor kérheti a regisztrált adatai törlését.